Zoeken in deze blog

Translate

dinsdag 1 maart 2016

bijzonder partnerpensioen

bijzonder partnerpensioen


Het bijzonder partnerpensioen is een speciale pensioenregeling.

Veel pensioenregelingen kennen een partnerpensioenregeling voor ongehuwden.

Bij scheiding van de ongehuwde partners wordt meestal een bijzonder partnerpensioen toegekend. Dit pensioen is gebaseerd op de regeling voor bijzonder weduwe- en weduwnaarspensioen.

Vanaf €2,- per boek
bij aankoop gehele serie


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.