Zoeken in deze blog

Translate

vrijdag 18 maart 2016

Schorsing van de officiële notering

Schorsing van de officiële notering


Een schorsing van de officiële notering is een maatregel die neerkomt op het tijdelijk doen vervallen van het officiële karakter van de notering van een bepaald fonds.

Het bestuur van de Vereniging voor de Effectenhandel kan tot deze maatregel besluiten na overleg met dan wel na het doen van een mededeling aan de uitgevende instelling als er zich feiten of ontwikkelingen voordoen of hebben voorgedaan, die het zonder meer voortduren van de officiële notering in de weg staan.

Voor de duur van deze schorsing worden de koersen van het fonds in een afzonderlijke rubriek in de Officiële Prijscourant vermeld.

Onze boekenserie
tijdelijk maar €2,- per boek


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Onze gratis BITCOIN cursus,
geen verplichtingen,
geen registratie.


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.