Zoeken in deze blog

Translate

Waarom is dit weblog ook voor u interessant?

Ook u kunt online geld verdienen met beleggen en trading. Geld verdienen is vooral een kwestie van kennis. Kennis van beleggen, geld, trading en moderne ontwikkelingen zoals Bitcoin. En heel belangrijk, kennis van uzelf!! Uw grootste vijand als het op beleggen en handelen aankomt bent u namelijk uiteindelijk zelf.

Hebt u eenmaal de juiste kennis, dan komt het rendement vanzelf. Dat is een kwestie van tijd. Tijd is de vriend van elke belegger.

Op dit blog met dit woordenboek voor zelf beleggen vindt u veel noodzakelijke kennis. Beleggen is nooit 100% zonder risico, maar met de juiste aanpak is het risico wel tot het minimum te beperken. Beleg alleen NOOIT met geld dat u niet kunt missen of waar u al een doel voor heeft.

maandag 1 februari 2016

ecologie

Ecologie


Onder ecologie verstaan we in de economie de samenhang tussen de wijze van consumeren en produceren aan de ene kant en de daarmee samenhangende milieuvervuiling, uitputting van natuurlijke hulpbronnen en dergelijke aan de andere kant. 

De laatste decennia is de ecologie een groeiende factor van betekenis. Werd er voor die tijd weinig aandacht aan besteed, dat is tegenwoordig wel anders. 

Ecologie als belangrijke factor bij onder meer de industrie

 

Veel milieugroepen en vergelijkbare organisaties trekken op vele manieren aan de bel om hun ongenoegen over de manier van produceren te uiten. Niet zelden worden hun argumenten uiteindelijk toch door de politiek overgenomen.

Bedrijven en ondernemingen dienen tegenwoordig de ecologie wel degelijk mee te nemen in hun beleid en hun manier van produceren. Doen ze dat niet dat zijn er vaak toch wel sancties van de overheid te verwachten.  

Vaak worden ecologische begrippen als milieu, duurzaamheid en klimaat gebruikt in de discussies maar de ecologie speelt daarbij toch altijd op de achtergrond wel een rol.

 


Gebruikte begrippen in ecologie


Onderstaande begrippen die in bovenstaande tekst zijn gebruikt zijn elders op deze site gedefinieerd.

consumeren
  ... er zijn meerdere omschrijvingen van consumeren in omloop bijvoorbeeld onder consumeren verstaan we het kopen van goederen door de consument...Lees meer

Vanaf €2,- per boek
bij aankoop gehele serie


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.