zondag 21 februari 2016

décharge van bestuurders

Décharge van bestuurders


De décharge van bestuurders is een moment in het jaar, meestal tijdens de jaarlijkse vergadering van aandeelhouders, waarop de aandeelhouders het door de directie en commissarissen gevoerde beleid in het afgelopen jaar goedkeuren. De term décharge wordt ook gebruikt als iemand van zijn verplichtingen wordt ontslagen.

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.