donderdag 25 februari 2016

budgethypotheek

Budgethypotheek


Een budgethypotheek is een relatief nieuwe hypotheekvorm die aantrekkelijk is voor starters omdat de rente laag is.

Daar staan vaak wel de nodige restricties tegenover, bijvoorbeeld clausules bij de verkoop van de woning.

Want de verstrekkers van hypotheken zijn zeker geen filantropen en ze zullen zeker ene manier vinden om hun winsten te maken.

Een goed advies van een -onafhankelijke, dus nauwelijks te vinden- adviseur is absoluut noodzakelijk alvorens in deze hypotheekvorm te stappen.
Gebruikte begrippen in budget hypotheek


Onderstaande begrippen die in bovenstaande tekst zijn gebruikt zijn elders op deze site gedefinieerd.

rente
  ... in de economie beschouwen we rente ook wel interest genoemd als de beloning voor het ter beschikking stellen van kapitaal...Lees meer

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.