Zoeken in deze blog

Translate

maandag 29 februari 2016

boekhoudkundige analyse

boekhoudkundige analyse


Onder de boekhoudkundige analyse verstaan we een vorm van bedrijfsanalyse die te werk gaat aan de hand van kwantitatieve gegevens.

Deze gegevens worden in het algemeen uit de jaarrekeningen van de voorgaande jaren gehaald wat natuurlijk automatisch inhoudt dat deze vorm van analyse sterk op het verleden is gericht.

De boekhoudkundige analyse wordt ook wel comptabele analyse of financiële analyse genoemd.


Vertalingen van boekhoudkundige analyse

Engels: "accounting analysis" dan wel
        "accounting analysis of shares"

Vanaf €2,- per boek
bij aankoop gehele serie


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.