Zoeken in deze blog

Translate

maandag 29 februari 2016

afrekenautomaat

afrekenautomaatDe term afrekenautomaat is een formele bancaire uitdrukking voor het apparaat dat de rest van de wereld kent als het pin-apparaat waarmee u betalingen doet bij de supermarkt en de benzinepomp.

Buiten de bancaire wereld zal niemand de term afrekenautomaat gebruiken maar hebben we het over een pinapparaat of iets dergelijks.

Vertalingen afrekenautomaat

Engels: Point-of-Pay terminal

Gebruikte begrippen in afrekenautomaat


Onderstaande begrippen, die in bovenstaande tekst zijn gebruikt, zijn elders op deze site gedefinieerd.

pin
  ... pin is de marketingafkorting van pincode hierbij staat pin voor persoonlijk identificatie nummer...Lees meer

Onze boekenserie
tijdelijk maar €2,- per boek


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Onze gratis BITCOIN cursus,
geen verplichtingen,
geen registratie.


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.