Zoeken in deze blog

Translate

maandag 4 januari 2016

overwaarde hypotheek

Overwaarde hypotheek


Is de overwaarde hypotheek iets voor u?

Zit er veel overwaarde op uw huis?

Overweegt u om uw hypotheek over te sluiten om hiervan te profiteren?

Voorheen konden we daar volop advertenties van vinden want het kon vroeger interessante mogelijkheden geven maar is ook wel een traject met veel valkuilen.

Inmiddels heeft de overheid dusdanig veel maatregelen genomen om zaken als een overwaarde hypotheek het leven zuur te maken dat deze niet interessant meer is.
Gebruikte begrippen in overwaarde hypotheek


Onderstaande begrippen die in bovenstaande tekst zijn gebruikt zijn elders op deze site gedefinieerd.

hypotheek
  ... een hypotheek ook wel onderzetting genoemd is een vorm van een lening waarbij onroerend goed of een te boek gesteld...Lees meer
overheid
  ... de overheid is in het algemeen een regelgevend orgaan dat het bestuur van een land provincie of gemeente vormt...Lees meer
overwaarde
  ... we spreken van het overtrekken van een rekening in de situatie waarin een klant bij een bank...Lees meer

Vanaf €2,- per boek
bij aankoop gehele serie


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.