Zoeken in deze blog

Translate

zaterdag 9 januari 2016

Olievraag

Olievraag


olievraag
Raffinage. Het antwoord op de olievraag?
Het begrip olievraag is een taalkundig vreemde samentrekking van de vraag naar ruwe olie die in de media wel gebruikt wordt als men het inderdaad over de vraag naar olie heeft.

In feite is olievraag natuurlijk een onzinterm.

Sommige groeperingen, vooral in de politiek zijn echter gek op dit soort vreemde woorden waar men dan weer mee hoopt op te vallen. Politici nemen ze dan ook meestal gemakkelijk van elkaar over.
Gebruikte begrippen in olievraag


Onderstaande begrippen die in bovenstaande tekst zijn gebruikt zijn elders op deze site gedefinieerd.

ruwe olie
  ... ruwe olie ofwel crude oil in het engels behoort tot de belangrijkste grondstoffen van de moderne maatschappij niet alleen...Lees meer

Vanaf €2,- per boek
bij aankoop gehele serie


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.