Zoeken in deze blog

Translate

dinsdag 12 januari 2016

MDW

MDW


De term MDW is een samentrekking (afkorting) van marktwerking, deregulering en wetgevingskwaliteit.

MDW is een soort van verzamelnaam van de initiatieven die de overheid neemt om de werking van de markten te verbeteren. Een ander doel is om overbodige regels te herzien.

Af en toe is hier sprake van dweilen met de kraan open omdat er misschien wel eens regels verdwijnen maar de stroom aan Europese, landelijke, provinciale, regionale en locale regels alleen maar groter lijkt te worden, met name voor ondernemers.
Gebruikte begrippen in MDW


Onderstaande begrippen die in bovenstaande tekst zijn gebruikt zijn elders op deze site gedefinieerd.

overheid
  ... de overheid is in het algemeen een regelgevend orgaan dat het bestuur van een land provincie of gemeente vormt...Lees meer

Onze boekenserie
tijdelijk maar €2,- per boek


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Onze gratis BITCOIN cursus,
geen verplichtingen,
geen registratie.


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.