Zoeken in deze blog

Translate

dinsdag 12 januari 2016

maximumprijsfluctuatie

Maximumprijsfluctuatie


Onder de maximumprijsfluctuatie verstaan we de grootte van de beweging die de koers van effecten, derivaten als opties en dergelijke mogen maken voordat deze zo groot worden dat de handel er in wordt stilgelegd om problemen met de handel te voorkomen.

Zeker bij elektronische handel is iets dergelijks noodzakelijk omdat het anders door een steeds groter groeiende stroom aan elektronische gegenereerde verkooporders tot een vrije val van de markt zou kunnen leiden.

Vanaf €2,- per boek
bij aankoop gehele serie


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.