Zoeken in deze blog

Translate

zondag 31 januari 2016

Financiële informatie

Financiële informatie


Met de financiële informatie wordt alle informatie bedoeld die meer inzicht kan geven over de financiële positie van een bedrijf en deze informatie zal voor een flink deel niet in de eigenlijke boekhouding zitten.

Het mag duidelijk zijn dat goede en vooral correcte financiële informatie van groot belang is bij het formuleren van het financiële beleid en het geven van uitvoering aan dat beleid.

Vanaf €2,- per boek
bij aankoop gehele serie


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.