Zoeken in deze blog

Translate

zaterdag 5 december 2015

Advance/Decline volgens Nicoski

Advance/Decline volgens Nicoski


Één van de manieren om de advance/decline gegevens (het verschil tussen de dagelijks gestegen en gedaalde fondsen in kaart te brengen is de techniek van Nicoski.

De Formule van Nicoski is als volgt:

Advance / Decline

We delen beide waarden dus op elkaar. Een belangrijk doel van de Nicoski indicator is het zoeken naar herhalende patronen waaruit een voorspellende waarde te halen valt. De zo gevormde cyclus laat zich gemakkelijk interpreteren. De markt is koopwaardig als de index een positieve waarde heeft en het is beter om te verkopen bij een negatieve waarde.

Vanaf €2,- per boek
bij aankoop gehele serie


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.