Zoeken in deze blog

Translate

dinsdag 18 augustus 2015

Economische integratie

Economische integratie


Onder economische integratie verstaan we de economische samenwerking tussen landen.

economische integratie


Het doel van economische integratie kan zijn om tot een grotere economische eenheid te komen, zoals een economische unie.
Gebruikte begrippen in economische integratie


Onderstaande begrippen die in bovenstaande tekst zijn gebruikt zijn elders op deze site gedefinieerd.

integratie
  ... bedrijfskolom we spreken van integratie als twee of meer geledingen in een bedrijfskolom samengaan waardoor er dus een tussenliggende markt verdwijnt...Lees meer

Begrippen waar economische integratie in voorkomt


Onderstaande begrippen zijn elders op deze site gedefinieerd en deze term komt daar in voor.

Economische Unie
  ... we verstaan in het algemeen onder een economische unie een bepaalde formeel geformuleerde vorm van economische integratie zo zal er...Lees meer
internationale bank voor herstel en ontwikkeling
  ... de internationale bank voor herstel en ontwikkeling wordt vaak de wereldbank genoemd in het engels...Lees meer

Vanaf €2,- per boek
bij aankoop gehele serie


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.