Zoeken in deze blog

Translate

maandag 1 juni 2015

gelijkluidend documentair krediet

gelijkluidend documentair krediet


Onder de term gelijkluidend documentair krediet verstaan we een nieuw documentair krediet dat moet worden geopend, geconfirmeerd of geadviseerd in dezelfde bewoordingen als die van een eerder geopend, geconfirmeerd of geadviseerd krediet.

Als er sprake is van wijziging(en) in het voorafgaande krediet zal het gelijkluidende krediet die wijziging(en) niet bevatten, tenzij de expliciet aangegeven is welke wijziging ook op het gelijkluidende krediet moeten worden toegepast.
Gebruikte begrippen in gelijkluidend documentair krediet


Onderstaande begrippen die in bovenstaande tekst zijn gebruikt zijn elders op deze site gedefinieerd.

documentair krediet
  ... onder een documentair krediet verstaan we een overeenkomst waaronder een bank op verzoek of instructie van een cli ënt die...Lees meer
krediet
  ... krediet is zuiver juridisch gezien een verhouding die ontstaat wanneer de ene partij een prestatie verricht bijvoorbeeld het verstrekken van...Lees meer

Vanaf €2,- per boek
bij aankoop gehele serie


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.