Zoeken in deze blog

Translate

Waarom is dit weblog ook voor u interessant?

Ook u kunt online geld verdienen met beleggen en trading. Geld verdienen is vooral een kwestie van kennis. Kennis van beleggen, geld, trading en moderne ontwikkelingen zoals Bitcoin. En heel belangrijk, kennis van uzelf!! Uw grootste vijand als het op beleggen en handelen aankomt bent u namelijk uiteindelijk zelf.

Hebt u eenmaal de juiste kennis, dan komt het rendement vanzelf. Dat is een kwestie van tijd. Tijd is de vriend van elke belegger.

Op dit blog met dit woordenboek voor zelf beleggen vindt u veel noodzakelijke kennis. Beleggen is nooit 100% zonder risico, maar met de juiste aanpak is het risico wel tot het minimum te beperken. Beleg alleen NOOIT met geld dat u niet kunt missen of waar u al een doel voor heeft.

zaterdag 16 mei 2015

film-cv

film-cvDe film cv is een beleggingsmogelijkheid die veel mensen aanspreekt

Films zijn voor de makers en producenten vaak onvoorspelbare investeringen.

Het publiek kan enthousiast zijn en voor forse inkomsten zorgen, maar dit enthousiasme kan ook uitblijven, en blijft de maker met een strop zitten.

Ook hier wordt soms de Commanditaire vennootschap ingezet voor aanvullende financiering.

Aangezien de overheid van mening is dat films eeen culturele waarde hebben, zijn de fiscale regels anders dan bij andere beleggingen met een Commanditaire vennootschap.

Instappen in een Film-Cv is niet simpel, hoewel sommige advertenties in de kranten en beleggersbladen anders doen vermoeden.

Het is een voor leken ondoorzichtige wereld, die een zekere glamourstatus probeert op te houden.

Mede hierdoor zien beleggers ze als aantrekkelijk.

Het verdient voorkeur om zich door een gespecialiseerd adviseur goed voor te laten lichten, met name over de fiscale aspecten, alsvorens stappen in de richting van deelname aan een film-CV te ondernemen.

Door de opkomst van zaken als crowdfunding lijkt de populariteit van dit soort constructies bij zowel de aanbieders als de afnemers wat af te nemen.
Gebruikte begrippen in film cv


Onderstaande begrippen die in bovenstaande tekst zijn gebruikt zijn elders op deze site gedefinieerd.

commanditaire vennootschap
  ... een commanditaire vennootschap of cv is een samenwerkingsverband tussen twee of meer personen waarbij een of meer personen uitsluitend...Lees meer
laten
  ... onder laten verstaan we het afgeven van koersen waartegen men effecten of valuta wil verkopen ook wordt het gebruikt als...Lees meer
lichten
  ... onder het lichten van effecten verstaan we het fysiek uit de open bewaring halen van effecten bij een bewaarinstelling...Lees meer
overheid
  ... de overheid is in het algemeen een regelgevend orgaan dat het bestuur van een land provincie of gemeente vormt...Lees meer
vennootschap
  ... een vennootschap is een vorm van een onderneming die door meerdere oprichters middels een notariële akte wordt opgericht en die...Lees meer
waarde
  ... de waarde van iets is in het algemeen het geldbedrag dat iets vertegenwoordigt de waarde wordt doorgaans gevonden door de...Lees meer

Vanaf €2,- per boek
bij aankoop gehele serie


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.