Zoeken in deze blog

Translate

zaterdag 9 mei 2015

Besloten vennootschap

Besloten vennootschapEen besloten vennootschap, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid of kortweg BV is een ondernemingsvorm, waarbij het vermogen is verdeeld in aandelen die op naam zijn gesteld en uitsluitend in besloten kring verhandeld kunnen worden.

De aandelen zijn niet niet zonder meer verhandelbaar, bijvoorbeeld onderling of op de beurs.

De BV is een normale rechtspersoon.
Vanaf €2,- per boek
bij aankoop gehele serie


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.