maandag 9 februari 2015

ambulance stock

ambulance stockMet de uit Japan afkostige term ambulance stock bedoelt men een soort "reddingsaandeel" voor een belegger die met andere beleggingen geld verliest en door aankoop van deze ambulance stock in theorie weer in de zwarte cijfers terecht kan komen.

Het mag duidelijk zijn dat aan de voorspelling van de richting waarin deze ambulance stock zich zal gaan bewegen wel erg zware eisen, zo geen onrealistische eisen worden gesteld.

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.