Zoeken in deze blog

Translate

Waarom is dit weblog ook voor u interessant?

Ook u kunt online geld verdienen met beleggen en trading. Geld verdienen is vooral een kwestie van kennis. Kennis van beleggen, geld, trading en moderne ontwikkelingen zoals Bitcoin. En heel belangrijk, kennis van uzelf!! Uw grootste vijand als het op beleggen en handelen aankomt bent u namelijk uiteindelijk zelf.

Hebt u eenmaal de juiste kennis, dan komt het rendement vanzelf. Dat is een kwestie van tijd. Tijd is de vriend van elke belegger.

Op dit blog met dit woordenboek voor zelf beleggen vindt u veel noodzakelijke kennis. Beleggen is nooit 100% zonder risico, maar met de juiste aanpak is het risico wel tot het minimum te beperken. Beleg alleen NOOIT met geld dat u niet kunt missen of waar u al een doel voor heeft.

zondag 11 januari 2015

overtrading

overtradingHet verschijnsel van overtrading vinden we vooral bij beginnende traders met weinig tot geen gevoel voor het immense belang van goed moneymanagement.

Men begint met grote bedragen om vooral mee te kunnen doen en serieus genomen te worden door de bank en commissionair. Overigens bereikt men vooral dat men als onervaren beginner wordt gezien en als potentiële prooi om financieel volledig uit te kleden.

Overtrading zorgt er in het algemeen voor dat men al snel geen geld meer heeft om trades uit te voeren. Dit temeer daar een beginnende trader ook letterlijk alles op alles zal zetten om een verloren bedrag terug te gaan verdienen.

Een groot verlies met een relatief klein kapitaal terug verdienen is een hopeloze zaak. Overtrading wordt dan ook wel "financiële zelfmoord" genoemd.

Een ervaren trader zorgt er dan ook liever voor dat hij juist een fors kapitaal overhoudt om een klein verlies mee terug te verdienen, wat in de praktijk een stuk gemakkelijker gaat.

Een set goede moneymanagementregels kan hier wonderen doen.

Nog niet zo bekend met moneymanagement technieken als overtrading? Probeer onderstaande demonstratie eens uit en de resultaten zullen u verbijsteren.

Vanaf €2,- per boek
bij aankoop gehele serie


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.