vrijdag 23 januari 2015

deliverable grades

deliverable gradesOnder de deliverable grades verstaan we de kwaliteitseisen, geformuleerd door de grondstoffenbeurs, waaraan de goederen moeten voldoen die op basis van een termijncontract zijn aangekocht en die geleverd moeten worden.

Vaak is de beschrijving vergezeld van een lijstje met kortingen of opslagen als er een slechtere dan wel betere kwaliteit geleverd wordt dan volgens de "deliverable grades" eisen nodig is

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.