donderdag 11 december 2014

Know Sure Thing

Know Sure ThingDe Know-Sure-Thing ofwel de KST is een door Martin Pring ontwikkelde indicator, gebaseerd op meerdere momentum of rate-of-change indicatoren die ieder met een onderlinge weging bij elkaar worden opgeteld.


Know Sure Thing

In bovenstaande grafiek zien we bovenin de AEX, en onderin de KST.

Er zijn niet veel signalen, maar de grote bewegingen van de markt worden in het algemeen redelijk goed meegenomen.

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.