donderdag 11 december 2014

Koersdoel

KoersdoelDe koers die een aandeel in een bepaalde tijd volgens analisten of een grafiek uit de technische analyse zou kunnen bereiken wordt koersdoel of target genoemd.

In het algemeen dient het koersdoel in de categorie koffiedik kijken geplaatst te worden gezien het enorme aantal factoren dat een rol speelt. Hooguit is er iets van te zeggen bij een regelmatig cyclisch patroon en dan nog blijft het een voorspelling

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.