Zoeken in deze blog

Translate

maandag 11 augustus 2014

Jeugdspaarrekening

JeugdspaarrekeningJeugdspaarrekening is een verzamelnaam voor verschillende vormen speciale spaarrekeningen voor de jeugd.

De voorwaarden voor een jeugdspaarrekening verschillen per bank.

Vaak zijn bij een Jeugdspaarrekening de mogelijkheden van opname beperkt of zijn dat tot een bepaalde leeftijd. Bepaalde handelingen zijn dan vaak alleen toegestaan voor ouders of verzorgers.

Sommige jeugdspaarrekeningen bieden een extra rente bij weinig tot niet opnemen tot een bepaalde, rekeninggebonden, leeftijd.

Een zeer bekende jeugdspaarrekening was de vroegere zilvervlootrekening die met extra's gepromoot werd door de overheid maar die inmiddels niet meer verkrijgbaar is.

Vanaf €2,- per boek
bij aankoop gehele serie


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.