zondag 1 juni 2014

incrementalisme

IncrementalismeMet incrementalisme wordt bedoeld dat beleidsmatige veranderingen van nature slechts stapje voor stapje doorgevoerd kunnen worden.

Het gevolg daarvan is dat er in eerste instantie kennelijk niets lijkt te veranderen.

Het gevaar daarvan is dat veel partijen al ontmoedigd worden voordat er enige voortgang geboekt kan worden en het beleid al weer veranderd wordt. Met als groot risico dat er uiteindelijk helemaal niets verandert.
Gebruikte begrippen in incrementalisme


Onderstaande begrippen die in bovenstaande tekst zijn gebruikt zijn elders op deze site gedefinieerd.

risico
  ... klik op de afbeelding voor een vergroting risico is een vreemd begrip waarbij iedereen weet wat we ermee bedoelen maar slechts...Lees meer

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.