zondag 4 mei 2014

Three stars in the south

Three stars in the southHet Three stars in the south patroon komt uit de wereld van de candlestickanalyse

Het Three stars in the south patroon begint met een zwarte kaars, met een lange schaduw. De koersen zijn op de dag fors gedaald, maar later op de dag iets terug gekomen. De tweede dag lijkt op de eerste maar de kaars is kleiner. Het slot is wel iets hoger dan het slot van de dag ervoor. De derde dag is een geschoren zwarte kaars, die binnen de hoogste en laagste koersen van de dagen ervoor valt.


Three stars in the south

We zien hier in feite een downtrend waarbij het elke dag ietsje beter gaat. Er lijken dus weer wat kopers in de markt te komen. De korte opgaande bewegingen die zich binnen de dag voordoen zorgen ervoor dat het dieptepunt van de eerste dag niet meer gehaald wordt. De bulls lijken dus langzaam aan aan de winnende hand.

Algemene betekenis van het Three stars in the south patroon is dat er een omslag naar een uptrend wordt verwacht. Dus de Verwachte richting korte termijn is opwaarts gericht en de betrouwbaarheid van het signaal is gemiddeld

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.