zondag 13 april 2014

Zwarte circuit

Zwarte circuitHet zogenaamde Zwarte circuit is de zogenaamde verborgen economie waar diensten en producten worden geleverd die zich aan het zicht van de fiscus onttrekken.

De omvang van zwarte circuit is natuurlijk per definitie onbekend maar iedereen kent wel een zwartwerker in zijn omgeving of laat wel eens "zwart" zijn tuin opknappen of de badkamer tegelen.

Al was het maar dat een aannemer die die "wit" wil doen nauwelijks te vinden is.

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.