Zoeken in deze blog

Translate

dinsdag 11 maart 2014

Flagship pattern

Flagship pattern

Het flagship pattern is een verzamelnaam voor een aantal koerspatronen die gemeen hebben dat ze tot de eerste patronen behoren die een trendomslag aankondigen.

Flagship pattern

Het onderkennen van een flagship patern is op zich dus een belangrijk iets, omdat we de daarna volgende patronen nauwlettend in het oog moeten gaan houden.

Het behoort dan ook tot de belangrijke kennis van de technische analist
Gebruikte begrippen in flagship pattern


Onderstaande begrippen die in bovenstaande tekst zijn gebruikt zijn elders op deze site gedefinieerd.

koerspatronen
  ... koerspatronen zijn figuren die op een chart gevormd worden door de koers en van een bepaalde periode en waar aan...Lees meer
trendomslag
  ... dat het onderkennen van de trend van een fonds of een markt buitengewoon belangrijk is zal elke belegger bevestigen maar...Lees meer

Begrippen waar flagship pattern in voorkomt


Onderstaande begrippen zijn elders op deze site gedefinieerd en deze term komt daar in voor.

flagshippattern
  ... een flagship pattern is in de candlestickanalyse een verzamelnaam voor een aantal koerspatronen die gemeen hebben dat ze tot...Lees meer

Vanaf €2,- per boek
bij aankoop gehele serie


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.