Zoeken in deze blog

Translate

zondag 17 november 2013

Handelsonderbreking

Handelsonderbreking

Een handelsonderbreking of ook vaak een reglementaire handelsonderbreking genoemd is het tijdelijk stilleggen van de handel in een beursfonds, in het algemeen omdat er koersgevoelig nieuws is waar niet elke belegger al kennis van heeft kunnen nemen.

Het is de bedoeling dat nieuws waar de beurs wel eens heftig op kan reageren voor iedereen op hetzelfde moment ter beschikking zou moeten komen

We spreken dan bijvoorbeeld over "een reglementaire handelsonderbreking van enkele dagen van het aandeel Fortis".

handelsonderbreking
klik voor een grotere afbeelding

Onze boekenserie
tijdelijk maar €2,- per boek


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Onze gratis BITCOIN cursus,
geen verplichtingen,
geen registratie.


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.