Zoeken in deze blog

Translate

donderdag 26 september 2013

Level playing field

Level playing field

Level playing field
klik op afbeelding voor grotere weergave

We spreken van een level playing field bij een markt waarop alle partijen op die markt gelijke kansen hebben.

Noodzakelijk daarvoor is dat markt volledig transparant is.

Iedereen moet inzicht hebben in de prijzen, de prijsvorming en de daarvoor noodzakelijke informatie.

Dus de situatie dat een marktpartij voordeel heeft boven een andere marktpartij (bijvoorbeeld het beschikken over betere informatie) komt bij een level playing field niet voor.

Onze boekenserie
tijdelijk maar €2,- per boek


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Onze gratis BITCOIN cursus,
geen verplichtingen,
geen registratie.


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.