dagelijks actuele grafieken en vooruitzichten

dagelijks actuele grafieken en vooruitzichten
klik op de afbeelding voor meer grafieken/

zaterdag 21 januari 2017

fire

Fire

De term "fire" in de betekenis van schieten of vuren komt voort uit de wereld van de expertsystems die ook in de aandelenanalyse worden gebruikt. Deze expertsystemen zijn in staat uit opgegeven sets met regels zelf nieuwe regels te formuleren en waren ooit bedoeld om de kennis van menselijke experts op te slaan en te gebruiken.

Het concept van de expertsystems was populair eind vorige eeuw maar inmiddels hoor je er minder van.

Het moment dat een situatie overeenkomt met een opgegeven of geformuleerde regel wordt een "fire" genoemd.Gebruikte begrippen in fire


Onderstaande begrippen die in bovenstaande tekst zijn gebruikt zijn elders op deze site gedefinieerd.

aandelenanalyse
  ... Met het begrip aandelenanalyse bedoelen we de verzamelnaam van een aantal methoden en technieken...Lees meer

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.