dinsdag 6 december 2016

collectieve belegging opnameplan

collectieve belegging opnameplanOnder het opnameplan van een collectieve belegging verstaan we een vorm van een collectieve belegging waarbij aan de deelnemers periodiek een bepaald bedrag of een bepaald percentage van de waarde der participaties wordt uitbetaald.

Een dergelijk opnameplan is in zekere zin het spiegelbeeld van een opbouwplan.

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.