Zoeken in deze blog

Translate

maandag 11 juli 2016

Pensioenleeftijd

PensioenleeftijdDe pensioenleeftijd is de leeftijd waarop krachtens het pensioenreglement het ouderdomspensioen ingaat. De pensioenleeftijd kan verschillen van de AOW-leeftijd. Ook wil de politiek er nog wel eens mee schuiven.Begrippen waar pensioenleeftijd in voorkomt


Onderstaande begrippen zijn elders op deze site gedefinieerd en deze term komt daar in voor.

pensioentoezegging
  ... een pensioentoezegging is een toezegging van uw werkgever om aan u bij het bereiken van de pensioenleeftijd bij arbeidsongeschiktheid of...Lees meer

Vanaf €2,- per boek
bij aankoop gehele serie


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.