Zoeken in deze blog

Translate

Waarom is dit weblog ook voor u interessant?

Ook u kunt online geld verdienen met beleggen en trading. Geld verdienen is vooral een kwestie van kennis. Kennis van beleggen, geld, trading en moderne ontwikkelingen zoals Bitcoin. En heel belangrijk, kennis van uzelf!! Uw grootste vijand als het op beleggen en handelen aankomt bent u namelijk uiteindelijk zelf.

Hebt u eenmaal de juiste kennis, dan komt het rendement vanzelf. Dat is een kwestie van tijd. Tijd is de vriend van elke belegger.

Op dit blog met dit woordenboek voor zelf beleggen vindt u veel noodzakelijke kennis. Beleggen is nooit 100% zonder risico, maar met de juiste aanpak is het risico wel tot het minimum te beperken. Beleg alleen NOOIT met geld dat u niet kunt missen of waar u al een doel voor heeft.

maandag 16 mei 2016

Correspondent(en)

Correspondent(en)


De term correspondenten is in gebruik is op meestal verschillende plaatsen of of in andere landen gevestigde banken die met elkaar in vaste zakelijke relatie staan.

Zij hebben handtekeningen en telegramsleutels uitgewisseld en er zijn in het algemeen afspraken gemaakt over de behandeling van transacties.

Vaak bestaan tussen correspondenten rekeningencourant verhoudingen in de wederzijdse valuta's. http://kennisbank-beleggen-nieuws.blogspot.nl/2016/05/economie-correspondenten.html
Begrippen waar correspondenten in voorkomt


Onderstaande begrippen zijn elders op deze site gedefinieerd en deze term komt daar in voor.

introductiebrief
  ... een introductiebrief is een brief waarmede een bank een cliënt introduceert bij één van haar correspondenten met in deze brief...Lees meer
nostro overboekingen
  ... nder nostrooverboekingen verstaan we overboekingen ten laste van of ten gunste van nostrorekeningen om onnodige debet of creditposities bij buitenlandse...Lees meer

Vanaf €2,- per boek
bij aankoop gehele serie


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.