Zoeken in deze blog

Translate

maandag 16 mei 2016

coöperatieve boerenleenbank

coöperatieve boerenleenbank


De coöperatieve boerenleenbank was een bank die oorspronkelijk tot doel had de gelden van leden in de land en tuinbouwsector aan te trekken ,om daaruit krediet te verstrekken aan andere leden in dezelfde land- en tuinbouw.

Tegenwoordig leggen de boerenleenbanken zich toe op het algemene bankbedrijf en hebben zij ook kantoren in steden, vanwaar uit een breed scala van producten onder de naam Rabobank wordt aangeboden.

Vanaf €2,- per boek
bij aankoop gehele serie


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.