donderdag 19 mei 2016

Codebalk

Codebalk


Met de term Codebalk van een formulier werd de de strook aan de onderzijde van een formulier bedoeld die bestemd was om optisch leesbare gegevens op aan te brengen.

Voorbeelden van een dergelijke codebalk vonden we bij de inmiddels uitgestorven betaalcheques, Eurocheques en de vrijwel uitgestorven acceptgiro.

Vertalingen van code balk van een formulier

Engels:  form with code bar

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.