Zoeken in deze blog

Translate

dinsdag 5 april 2016

technische levensduur van produktiemiddelen

Technische levensduur van produktiemiddelen


De technische levensduur van produktiemiddelen is de periode waarover produktiemiddelen op grond van de technische slijtage door vaak intensief gebruik of tijdsfactoren als corrosie en dergelijke worden afgeschreven en dan ook daadwerkelijk aan vervanging toe zijn.
Gebruikte begrippen in technische levensduur van produktiemiddelen


Onderstaande begrippen die in bovenstaande tekst zijn gebruikt zijn elders op deze site gedefinieerd.

levensduur
  ... onder de levensduur verstaan we de periode gedurende welke een derivaat genoteerd is vele zijn na die periode waardeloos zoals...Lees meer
technische levensduur
  ... onder de technische levensduur van een machine wordt de periode dat een machine technisch gesproken in staat is te...Lees meer
technische slijtage
  ... onder technische slijtage verstaan we de door het gebruik optredende waardevermindering van goederen...Lees meer

Onze boekenserie
tijdelijk maar €2,- per boek


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Onze gratis BITCOIN cursus,
geen verplichtingen,
geen registratie.


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.