zaterdag 16 april 2016

Special drawing rights

Special drawing rights


Onder Special Drawing Rights ofwel SDR's ,verstaan we een onvoorwaardelijke kredietmogelijkheid bij het Internationaal Monetair Fonds.
Gebruikte begrippen in special drawing rights


Onderstaande begrippen die in bovenstaande tekst zijn gebruikt zijn elders op deze site gedefinieerd.


Begrippen waar special drawing rights in voorkomt


Onderstaande begrippen zijn elders op deze site gedefinieerd en deze term komt daar in voor.

pariteit van het geld
  ... de pariteit van het geld is de ruilverhouding tussen een geldeenheid en één of meer andere geldeenheden...Lees meer
bijzonderetrekkingsrechten
  ... als er sprake is van bijzondere trekkingsrechten ofwel special drawing rights sdr's dan wil dat zeggen dat er onvoorwaardelijke...Lees meer
SDR
  ... onder special drawing rights ofwel sdr's verstaan we een onvoorwaardelijke kredietmogelijkheid bij het internationaal monetair fonds...Lees meer

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.