Zoeken in deze blog

Translate

Waarom is dit weblog ook voor u interessant?

Ook u kunt online geld verdienen met beleggen en trading. Geld verdienen is vooral een kwestie van kennis. Kennis van beleggen, geld, trading en moderne ontwikkelingen zoals Bitcoin. En heel belangrijk, kennis van uzelf!! Uw grootste vijand als het op beleggen en handelen aankomt bent u namelijk uiteindelijk zelf.

Hebt u eenmaal de juiste kennis, dan komt het rendement vanzelf. Dat is een kwestie van tijd. Tijd is de vriend van elke belegger.

Op dit blog met dit woordenboek voor zelf beleggen vindt u veel noodzakelijke kennis. Beleggen is nooit 100% zonder risico, maar met de juiste aanpak is het risico wel tot het minimum te beperken. Beleg alleen NOOIT met geld dat u niet kunt missen of waar u al een doel voor heeft.

dinsdag 1 maart 2016

Bijkantoor

Bijkantoor


Een bijkantoor wordt ook een filiaal genoemd. Een bijkantoor is een onderdeel van een instelling dat op een ander adres is gevestigd, dan waar de zetel van het hoofdkantoor waarmede het één juridische eenheid vormt, is gevestigd.

Meer specifiek voor banken: Soms is het gebied dat een bank moet bestrijken zo groot dat er extra kantoren worden geopend, die bijkantoor of filiaal worden genoemd. Eind vorige eeuw waren er enorm veel bankkantoren, met soms tot drieduizend bijkantoren per bank.

Maar vonden we vroeger in elk bewoond gebied wel een filiaal van een bank, tegenwoordig worden ze vaak vervangen door een balie in een supermarkt of boekhandel, alsmede door allerlei vormen van automaten. Daarnaast kan de klant van de bank steeds meer regelen via internet.

We zien ook dat allerlei specialismen van kleinere kantoren gebundeld worden in regiokantoren.

Vertalingen van bijkantoor

Engels:  branch 

Gebruikte begrippen in bijkantoor


Onderstaande begrippen die in bovenstaande tekst zijn gebruikt zijn elders op deze site gedefinieerd.

bank
  ... Een bank ook wel bankinstelling genomed is een bedrijf uitoefent krachtens de wet toezicht kredietwezen een bank dient dan ook als...Lees meer
zetel
  ... onder een zetel verstaan we de plaats van statutaire vestiging van een rechtspersoon...Lees meer

Begrippen waar bijkantoor in voorkomt


Onderstaande begrippen zijn elders op deze site gedefinieerd en deze term komt daar in voor.

overlopende posten
  ... we spreken van overliquiditeit bij een bedrijf als dit bedrijf over een veel grotere liquiditeit beschikt dan voor de normale...Lees meer

Vanaf €2,- per boek
bij aankoop gehele serie


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.