Zoeken in deze blog

Translate

vrijdag 4 maart 2016

betalingsgedrag

Betalingsgedrag


Onder het betalingsgedrag verstaan we de manier waarop en de mate waarin personen, bedrijven of andere instellingen zich houden aan de afgesproken betalingscondities.

Het betalingsgedrag heeft de laatste jaren de neiging om steeds verder achteruit te gaan. Met name de overheid is berucht op dit gebied.

Gebruikte begrippen in betalingsgedrag


Onderstaande begrippen, die in bovenstaande tekst zijn gebruikt, zijn elders op deze site gedefinieerd.


Begrippen waar betalingsgedrag in voorkomt


Onderstaande begrippen zijn elders op deze site gedefinieerd en deze term komt daar in voor.

coderinghypotheek
  ... we spreken van een codering hypotheek ofwel een bkr hypotheek als u een hypotheek zoekt maar ook een negatieve...Lees meer
bkr hypotheek
  ... we spreken van een bkr hypotheek als u een hypotheek zoekt maar wel een aantekening heeft ook wel een...Lees meer

Onze boekenserie
tijdelijk maar €2,- per boek


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Onze gratis BITCOIN cursus,
geen verplichtingen,
geen registratie.


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.