Zoeken in deze blog

Translate

Waarom is dit weblog ook voor u interessant?

Ook u kunt online geld verdienen met beleggen en trading. Geld verdienen is vooral een kwestie van kennis. Kennis van beleggen, geld, trading en moderne ontwikkelingen zoals Bitcoin. En heel belangrijk, kennis van uzelf!! Uw grootste vijand als het op beleggen en handelen aankomt bent u namelijk uiteindelijk zelf.

Hebt u eenmaal de juiste kennis, dan komt het rendement vanzelf. Dat is een kwestie van tijd. Tijd is de vriend van elke belegger.

Op dit blog met dit woordenboek voor zelf beleggen vindt u veel noodzakelijke kennis. Beleggen is nooit 100% zonder risico, maar met de juiste aanpak is het risico wel tot het minimum te beperken. Beleg alleen NOOIT met geld dat u niet kunt missen of waar u al een doel voor heeft.

donderdag 11 februari 2016

katoen

Katoen


katoen
Een grondstof die vrij populair is op de termijnmarkten is katoen . Katoen wordt op veel plaatsen in de wereld geteeld. Het wordt vooral gebruik voor kleding en het aankleden van woningen.

Het kost ongeveer een half jaar voor we een oogst hebben. De vraag naar katoen is stabiel. Soms kan een plaatselijke droogte zorgen dat de katoenoogst mislukt wat effect op de vraag kan hebben.


Begrippen waar katoen in voorkomt


Onderstaande begrippen zijn elders op deze site gedefinieerd en deze term komt daar in voor.

gann
  ... w d gann begon zijn loopbaan op 13 jarige leeftijd met het verkopen van sigaren en kranten in de treinen...Lees meer
grondstoffen termijnhandel
  ... op de verschillende grondstoffenbeurzen worden termijncontracten op grondstoffen verhandeld...Lees meer
COMEX
  ... het commodities exchange centre is een grondstoffenbeurs in new york waar onder andere goud cacao katoen en koffie...Lees meer
commodities exchange centre
  ... het commodities exchange centre is een grondstoffenbeurs in new york waar onder andere goud cacao katoen en koffie...Lees meer
new york cotton exchange
  ... de new york cotton exchange afgekort tot nyce is een goederentermijnbeurs waar sinaasappelsap en katoen worden verhandeld...Lees meer
commodities
  ... onder de verzamelnaam commodities verstaan we goederen en grondstoffen zoals koffie sojabonen katoen goud etc commodities zijn meestal via termijncontracten...Lees meer

Vanaf €2,- per boek
bij aankoop gehele serie


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.