Zoeken in deze blog

Translate

woensdag 24 februari 2016

afgebogen betaalstroom

Afgebogen betaalstroomAfgebogen betaalstroom is een term uit de tijd dat postgiro en banken gescheiden betalingssystemen bezaten die door de bankgirocentrale werden samengebracht.

De zogenaamde afgebogen betaalstroom waren de betalingen die bij de Bankgirocentrale BV binnenkwamen ten gunste van een postgirorekening waarvoor vooraf door de begunstige toestemming was gegeven om de betalingen bij te schrijven op diens bankrekening in plaats van op diens postgirorekening.


Vertaling afgebogen betaalstroom


Engels: Deflected flow of payments

Gebruikte begrippen in afgebogen betaalstroom


Onderstaande begrippen, die in bovenstaande tekst zijn gebruikt, zijn elders op deze site gedefinieerd.

bankrekening
  ... Onder een bankrekening verstaan een rekening die we bij een bank aangehouden het saldo van deze rekening geeft aan of...Lees meer
schrijven
  ... hierbij ontvangt de schrijver de optiepremie waar...Lees meer

Vanaf €2,- per boek
bij aankoop gehele serie


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.