Zoeken in deze blog

Translate

maandag 4 januari 2016

reëel inkomen per inwoner

Reëel inkomen per inwoner


Het reëel inkomen per inwoner is het nationale inkomen van een land gecorrigeerd voor geldontwaarding, dat gedeeld wordt door het aantal inwoners van het land.

Het reëel inkomen per inwoner geeft een indicatie van de economische ontwikkeling maar een groot bezwaar is dat het geen rekening houdt met de verdeling van de inkomens. Bij sommigen kan het inkomen sterk gestegen zijn terwijl het bij anderen juist gedaald is.

Vanaf €2,- per boek
bij aankoop gehele serie


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.