Zoeken in deze blog

Translate

vrijdag 22 januari 2016

Hypothecaire obligatie

Hypothecaire obligatie


Het begrip Hypothecaire obligatie kent meerdere betekenissen:
1. Obligatie waarvoor als zekerheid hypotheek wordt verleend op de onroerende goederen van de uitgever.

2. Obligatie waarvoor als zekerheid voor de terugbetaling van de hoofdsom en betaling van de rente hypotheek is gegeven aan een trustee die voor de gezamenlijke obligatiehouders als hypotheekhouder optreedt.

Onze boekenserie
tijdelijk maar €2,- per boek


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Onze gratis BITCOIN cursus,
geen verplichtingen,
geen registratie.


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.