Zoeken in deze blog

Translate

zondag 24 januari 2016

heterogene producten

Heterogene producten


Als een consument duidelijk onderscheid tussen twee producten van verschillende aanbieders kan zien dan noemen we dat heterogene producten. Is dat niet het geval dan spreken we van homogene producten.

Soms verschilt het van consument tot consument wat men beschouwt als homogene en heterogene producten.

Want waar de een geen enkele verschil kan zien, ziet een ander dat namelijk wel degelijk. Vooral meer specialistische of niche producten hebben vaak een aantrekkingskracht voor een betrekkelijk kleine doelgroep.
Gebruikte begrippen in heterogene producten


Onderstaande begrippen die in bovenstaande tekst zijn gebruikt zijn elders op deze site gedefinieerd.

consument
  ... een consument of consumptiehuishouding of gezin of gezinshuishouding is iedere eenheid persoon of groep van personen die geproduceerde goederen koopt...Lees meer

Begrippen waar heterogene producten in voorkomt


Onderstaande begrippen zijn elders op deze site gedefinieerd en deze term komt daar in voor.

homogene producten
  ... als een consument geen onderscheid tussen twee producten van verschillende aanbieders kan zien dan noemen we dat homogene producten...Lees meer

Vanaf €2,- per boek
bij aankoop gehele serie


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.