maandag 11 januari 2016

Nederlandse Liquidatiekas

Nederlandse Liquidatiekas


Nederlandse Liquidatie Kas ofwel NLKKAS is een instelling die van oudsher de financiële garantie en registratie van de transacties op alle Nederlandse termijnmarkten verzorgt.

De Nederlandse Liquidatiekas draagt het risico dat een koper of verkoper niet aan zijn financiële verplichtingen kan voldoen.

Voor haar bemoeienissen brengt de NV Nederlandse Liquidatiekas een vergoeding in rekening.

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.