maandag 28 december 2015

recherchelijsten van gestolenen verloren effecten

recherchelijsten van gestolenen verloren effecten


De recherchelijsten van gestolenen verloren effecten worden door de Vereniging voor de Effectenhandel aan het begin van elk kwartaal als bijlage bij de Officiële Prijscourant verspreid. Het mag duidelijk zijn dat het hier een lijst met fysieke stukken bevat.

De  recherchelijst  van gestolenen verloren effecten is een lijst die een samenvatting bevat van haar door de politie verstrekte zogenoemde recherchelijsten van gestolen en verloren effecten.

De laatstbedoelde recherchelijsten worden in de Officiële Prijscourant gepubliceerd.
Gebruikte begrippen in recherchelijsten


Onderstaande begrippen die in bovenstaande tekst zijn gebruikt zijn elders op deze site gedefinieerd.

effecten
  ... stel dat we een beleggingsportefeuille op gaan bouwen dan worden we geconfronteerd met een veelheid aan mogelijkheden om in te...Lees meer
effectenhandel
  ... met het algemene begrip effectenhandel bedoelen we de aan en verkoop van effecten die tot stand komt via de bemiddeling...Lees meer
prijscourant
  ... de prijscourant is spraakgebruik voor de officiele prijscourant van de amsterdamse effectenbeurs...Lees meer
vereniging
  ... een vereniging is een rechtspersoon die door een zogenaamde meerzijdige rechtshandeling wordt opgericht de leden van de vereniging waaronder de oprichters...Lees meer

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.