Zoeken in deze blog

Translate

donderdag 27 augustus 2015

Sociale Verzekeringsbank

Sociale VerzekeringsbankDe uitvoering van de AOW en de ANW is in handen van de Sociale Verzekeringsbank (SVB). Tegenwoordig worden meer uitkeringen en dergelijke richting de SVB gestuurd door de regering maar dat is nog niet altijd zonder problemen zoals de problemen rond het Persoons Gebonden Budget (PGB) hebben aangetoond.
Gebruikte begrippen in SVB


Onderstaande begrippen die in bovenstaande tekst zijn gebruikt zijn elders op deze site gedefinieerd.

budget
  ... een budget is een samenvatting van een plan dat in geldwaarde is uitgedrukt en waarvoor in een bedrijf een bepaalde...Lees meer
sociale verzekeringsbank
  ... de uitvoering van de aow en de anw is in handen van de sociale verzekeringsbank svb tegenwoordig worden meer...Lees meer

Vanaf €2,- per boek
bij aankoop gehele serie


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.