Zoeken in deze blog

Translate

zondag 16 augustus 2015

Doorlopende handel

Doorlopende handel


Doorlopende handel geldt voor de veel verhandelde, liquide fondsen.

Orders voor deze fondsen kunnen tijdens de handelsuren doorlopend worden uitgevoerd.

Indien uitvoering niet direct mogelijk is (omdat er geen passende tegenorders aanwezig zijn), worden orders in het orderboek opgenomen, en uitgevoerd zodra dat wel mogelijk is.

De handelsdag begint en eindigt met een veiling.

Gedurende de dag kan de doorlopende handel tijdelijk worden onderbroken wanneer er te grote fluctuaties in het koersverloop dreigen te ontstaan.

Zie circuitbreakers .

Als na de onderbreking de handel wordt hervat, vindt allereerst ook een veiling plaats om weer op een goede koers te komen. .

Onze boekenserie
tijdelijk maar €2,- per boek


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Onze gratis BITCOIN cursus,
geen verplichtingen,
geen registratie.


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.