vrijdag 8 mei 2015

polis

c-polis


Cpolis is een term uit de pensioenwereld Het is een bijzondere pensioenregeling waarbij werknemers zelf pensioenverzekeringsovereenkomsten kunnen sluiten met een erkende levensverzekeringsmaatschappij.

Als de werknemer dit wil moet de werkgever hem daartoe geheel of ten dele in staat stellen door een deel van de premie voor zijn rekening te nemen.

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.