Zoeken in deze blog

Translate

woensdag 6 mei 2015

Regionale ontwikkelingsmaatschappij

Regionale ontwikkelingsmaatschappijEen Regionale ontwikkelingsmaatschappij is een maatschappij die in het leven is geroepen ter versterking van de economische structuur in een bepaalde regio van Nederland. Sommige van deze ontwikkelingsmaatschappij hebben ook een financieringstaak.

Voorbeelden zijn
Noordelijke Ontwikkelings Maatschappij (NOM) te Groningen,
Limburgs Instituut voor Ontwikkeling en Financiering (LIOF) te Maastricht,
Overijsselse Ontwikkelings Maatschappij (OOM) te Zwolle.
Gebruikte begrippen in regionale ontwikkelingsmaatschappij


Onderstaande begrippen die in bovenstaande tekst zijn gebruikt zijn elders op deze site gedefinieerd.

financiering
  ... houdt de manier in waarop een huishouding aan geld komt om de uitgaven te vergroten bijvoorbeeld hoe een gezin aan...Lees meer

Onze boekenserie
tijdelijk maar €2,- per boek


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Onze gratis BITCOIN cursus,
geen verplichtingen,
geen registratie.


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.